Creamos este apartado pola demanda dos nosos clientes, que moitas veces nos preguntan cómo tomar as nosas marmeladas. Nós dámosvos unha pequena indicación, pero estivemos a pensar que o mellor e convidar a que probedes os nosos pratos e compartir con todos a nosa sabedoría de facer unha cociña diferente.
Cada semana iremos engadindo un novo prato, pode ser doce o salgado, ou simplemente unha bebida.
Queremos convidarvos a que probedes as nosas marmeladas no só en torradas para o almorzo, senón tamén no día a día da cociña. Agardamos que aprendades a cociñar doutro xeito, dun modo sinxelo e que poidades sorprender aos vosos convidados á mesa cun toque diferente.
Moitas grazas, a toda a xente que siga a nosa cociña.
Ingredientes: 6 Ovos, 4 patacas medianas, Aceite, unhas areiñas de sal, 2 culleriñas de marmelada de cebola confitada (Meigamoura).
Elaboración: Lavamos e pelamos as patacas, picámolas moi finas. Poñemos unha tixola ao lume e botámoslle aceite, e cando esté quente engadimos as patacas e fritímolas sen as torrar. Cascamos os ovos, e batémolos; engadimos as culleradas de marmelada de cebola e batemos novamente, engadimos as patacas a esta mistura e salgamos ao gusto. Misturamos tódolos ingredientes.
Noutra tixola quentamos unhas pingas de aceite, e botamos a mistura anterior. Cociñamos un minutiño e colocamos un prato (ou unha viradeira) enriba da tixola e virámola. Volvemos a introducir novamente a tortilla para cociñala pola outra beira. Cociñámola ao gusto. Se queremos que o ovo quede máis callado deixaremos facer uns minutiños máis, por cada beira.
E, bo proveito!
No hay comentarios:
Publicar un comentario