Encántanos o Tiramisú.
Xa sabedes esa sobremesa fría de orixe italiano, que se monta en capas de nata, biscoitos, café, licor e chocolate...mmmm , irresistíbel!!!
Existen moitas versións desta receta... Pode facerse de moitas maneiras, con ovo, sen él, con froitas, distintos licores ou sen él... Ésta é a nosa proposta de Tiramisú, agardamos que vos agrade.
Precisamos:
♥ Biscoitos
de Soletilla
♥ Unha cunca de café
♥ Marmelada de
licor café Meigamoura
♥ 200 gr de queixo Mascarpone
♥ Chocolate
raiado
♥ 500 gr de nata para montar.
cando esté montada se mestura co queixo Mascarpone e a marmelada de licor-café Meigamoura
Tamén se mestura o café e a marmelada Meigamoura. Despóis, mollamos os
biscoitos, un a un, co café e colócanse no recipiente cubrindo o
fondo
encima dos biscoitos bótase a mestura de nata e queixo por
enriba
e vólvese poñer unha capa de biscoitos bañados en café.
Cubrimos de nata.
Ráiase o chocolate por enriba en forma de adorno.
Ponse a arrefriar e ... Xa está!!!
Servide e disfrutade
No hay comentarios:
Publicar un comentario